Milletvekili Avcı'nın telefonu herkese 7/24 açık

Zonguldak Milletvekili olarak seçilen AK Parti üyesi Muammer Avcı, kişisel sosyal medya platformu üzerinden cep telefonu numarasını paylaşarak, "Her an milletimizin hizmetindeyim" mesajını iletti.

Zonguldak Milletvekili olarak seçilen ve TBMM'de yeminini tamamladıktan sonra hemen kentin çeşitli projelerini yakından takip etmeye başlayan Muammer Avcı, aynı zamanda sürekli iletişim halinde olmayı sürdürüyor.

Sosyal medya platformlarında cep telefonu numarasını paylaşan Avcı, "Her zaman milletimizin hizmetindeyim" mesajını iletti.

14 Mayıs 2023'teki 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında Zonguldak'tan AK Parti Milletvekili seçilen Avcı, Zonguldak'ta yanı sıra Ankara'da da ilgili bakanlıklar ve kurumlar nezdinde kentin projelerini yakından izliyor. Daha önce AK Parti İl Başkanı olarak görev yaptığı dönemde olduğu gibi vatandaşlarla yakın bir diyalog sürdürmeye devam ediyor. Avcı, sosyal medya üzerinden cep telefonu numarasını paylaşarak hemşerilerine her daim yanlarında olduğunu vurguladı.

Avcı'nın sosyal medyada paylaştığı iletişim bilgileri şöyle;

İletişim : +90 (312) 420 56 52 +90 (312) 420 56 53

GSM: 0 506 333 53 67

Adres: TBMM Halkla İlişkiler Binası 4.Kat F-423 - ANKARA

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri