BBP kurultayında ortalık karıştı: Arbedeye polis müdahalesi

Büyük Birlik Partisi (BBP) 12. Olağan Büyük Kurultayı'nın bugün yapıldığı Ankara Kapalı Spor Salonunda iki grup arasında gerginlik yaşandı.

Büyük Birlik Partisi, Ankara Kapalı Spor Salonu'nda 12. Olağan Büyük Kurultay'ını gerçekleştirirken salonda gerginlik yaşandı. İki grup arasında sözlü münakaşanın ardından ortalık karıştı.

BBP KURULTAYI KARIŞTI

BBP kurultayındaki tartışmalar sırasında gerginliğin artmasıyla iki grup arasında kavga çıktı. Salonda yaşanan arbedeye yine orada bulunan emniyet görevlileri müdahale etti. Polislerin kavgaya müdahalesi sırasında bazı sloganlar atıldı. Slogan atan grup "Hareketin lideri Mustafa Destici" ifadelerini kullandı.

ÜNSAL KARABULUT, DÜN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Büyük Birlik Partisi, 12. Olağan Büyük Kurultayı öncesi eski genel başkan yardımcısı Ünsal Karabulut, genel başkanlığa adaylığını açıkladı. Karabulut, huzur iklimi vurgusu yaparak, farklılıkların kucaklanması gerektiğini aktardı.

Ünsal Karabulut adaylık açıklamasında, bir değişim ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Karabulut, partisinin hareketlerinin bu zaman kadar yetiştirdiği tüm değerleri kucaklaması gerektiğini ve bu doğrultuda atılacak her adımın Türk siyaseti için umut olacağını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri