CHP Genel Başkanı Özel'den Murat Kurum'a eleştiri!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Ziyaret sonrasında yapılan görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Kurum'u adaylıktan çek" çağrısında bulundu ve Mustafa Bozbey'in sadece CHP'nin değil, Bursa'nın başkanı olacağını vurguladı.

Özgür Özel, Bursa'da ilçe binasında yapılan görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

''İL VE İLÇE BAŞKANLIKLARI ATATÜRK'E LAYIK OLMALI''

Geçtiğimiz gün Ulu Cami'nin önünde ilçe başkanlık açılışını kutlamak için otobüs üstünde yoğunluk nedeniyle gerçekleştirdikleri bir etkinlikten bahseden Özel, kurultayda verdiği bir sözü yerine getirerek ilçe başkanı ve yönetimini tekrar ziyaret ettiklerini ve adaylar ile gençlik kollarıyla birlikte hem büyükşehir seçimlerini hem de ilçe binasını gezdiklerini ifade etti. CHP ilçe binalarının görünürlüğünü ve partilerine layık olmalarını önemsediğini belirten Özel, ilçe ve il başkanlıklarının Atatürk ve CHP'ye layık olması gerektiğini vurguladı. Bütün Bursalıları Osmangazi'deki ilçe binasına çay içmeye davet etti.

''KURUM'UN SEÇİLİRSE GAZZE'YE YARDIM YAPMASI UTANÇ VERİCİ''

Özel, yoğun bir seçim temposunda olduklarını ve sürekli olarak gelişmeler yaşandığını belirterek, Murat Kurum'un 31 Mart seçim sonuçları hakkında yaptığı açıklamayı eleştirdi. Kurum'un, Gazze'deki durumun umutlanacağını söyleyerek kendi seçilirse insani yardım yapacağını ifade etmesini utanç verici bir riyakarlık olarak nitelendirdi.

''VERGİ ZENGİNLERDEN ALINIP EMEKLİLERE VERİLMELİ''

Özgür Özel, asgari ücretin artırılması gerektiğini ve en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılması gerektiğini savundu. Emeklilerin de bu ülke için çalıştığını ve herkesin bir gün emekli olacağını vurgulayan Özel, Erdoğan'ın saray, araçlar, yazlık-kışlık saraylar için para bulduğunu ancak emeklilere para bulamadığını eleştirdi. Emeklilerin geçim sıkıntısı çektiğini ve Erdoğan'ın emekli maaşlarını düşürdüğünü dile getiren Özel, vergiyi zenginlerden alıp emeklilere verilmesi gerektiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri