CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den “Kaybediyorsam ben kaybediyorum" açıklaması sonrası yeni açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı açıklamada, kullandığı “Kaybediyorsam ben kaybediyorum" ifadesinin bağlamından kopartılarak yanlış anlaşıldığını söyledi.

Özel, 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimler öncesinde kısır tartışmalardan ve kutuplaşmalardan uzak, yalnızca milletin sorunlarını ele alan bir siyaset anlayışıyla yola çıktıklarını vurguladı. "Kimseyle şahsi kavgalar etmeyeceğiz, kavgamızı sadece milletin hakları için vereceğiz" diyerek, bu anlayışın partiyi 47 yıl sonra Türkiye'nin birinci partisi konumuna getirdiğini ifade etti.

Özel, parti politikalarının seçim sonrası yapılan araştırmalarla da desteklendiğini belirterek, "Attığımız adımlar partimize kaybettirmedi, aksine kazandırdı. Bunu bugün ‘Biz ne kaybediyoruz, bir şey kaybetmiyoruz’ diyerek anlattım" dedi. Eleştiriler üzerine verdiği “Kaybediyorsam ben kaybediyorum” ifadesiyle şahsına yönelik eleştirileri kastettiğini, bu tartışmaların partinin iktidar yürüyüşünü etkilemediğini söyledi.

Özgür Özel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda eleştirileri saygıyla karşıladıklarını ve bu eleştirilerden dersler çıkardıklarını ifade ederek, "Milletin sesini duyarak 47 yıl sonra Türkiye’nin birinci partisi yaptığımız CHP’yi daha da ileriye taşıyacağız" dedi. Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde olduğu gibi, genel seçim akşamında da partinin ışıklarının sönmeyeceğini ve TRT ekranlarında CHP’nin yine birinci parti olacağını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri