CHP kanadı asgari ücrette beklenilen rakamı duyurdu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı merak edilirken, CHP kanadından beklenilen rakam açıklandı.

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı merak edilirken, CHP kanadından beklenilen rakam açıklandı.

CHP KANADINDAN ASGARİ ÜCRET BEKLENTİSİ

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin MYK toplantısının ardından yaptığı açıklama, asgari ücret beklentilerini duyurdu.

Asgari ücrette alım gücünün önemli olduğuna vurgu yapan Öztrak, CHP olarak bekledikleri rakamı söyledi.

Öztrak, "CHP olarak asgari ücretin en az 15 bin TL olması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Öztrak'ın MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada satır başları şu şekilde:

“Evet istediğimiz sonuçları alamadığımız genel seçim geçirdik. Son genel seçimde, 25 milyondan fazla insanın oyunu aldık ama seçimi kazanamadık. Şimdi bu yüzde 48 oranındaki millet desteğini korumak, Bunun üzerine ezici bir zafer inşa etmek için, Çok çalışma zamanı. Bu çerçevede, Cumhuriyet Halk Partisi kongreler sürecini başlattık. Partimizin eksiklerini giderme, yenilenme ve değişim sürecini üyelerimize ve delegelerimize emanet ettik. Mahalle, ilçe ve il kongrelerimizi kimsenin gölge etmediği rekabetçi bir ortamda, aklıselimle, zamanında tamamlamaya çalışıyoruz.

Biz bu süreci en sağlıklı şekilde götüreceğiz. Her konuşmasında partimize yüklenmesi CHP’den ne kadar korktuğunu göstermektedir. O ne kadar konuşursa konuşsun biz milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. İl Kongrelerimizin sona ermesine ve Parti Meclisimizin Kurultay tarihimize karar vermesine kadar Genel Merkezimiz, Meclis Grubumuz Belediye Başkanlarımız kendi işlerine yoğunlaşacak. Üyelerimiz, delegelerimiz işini yapacak, örgütümüzü, Genel Merkezimizi ve tüzüğümüzü yenileyecek yapıyı büyük bir olgunlukla inşa edecek. Biz bir asırdır bu topraklara aydınlık yarınların umuduyuz. Bu umudu güçlendireceğiz yerel seçimlerde hep birlikte. Bu gidişe dur diyeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri