CHP Keçiören İlçe Başkanı: Hiç şüpheniz olmasın, mutlaka kazanacağız

CHP Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç, Keçiören Belediye Başkanı adaylığına, parti tabanının dışından başka bir adayın atanması durumunda seçmenlerinde olumsuz bir etki yaratacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB9 Başkan Adayı olan Turgut Altınok'un yerine Keçiören'de Zafer Çoktan aday gösterildi. İYİ Parti'de Keçiören Belediye Başkan Adayı Kemal Babuccu olurken, CHP'nin Keçiören'de kimi aday göstereceği ise merak konusu oldu.

CHP Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç, parti tabanının dışından başka bir adayın atanması durumunda seçmenlerinde olumsuz bir etki yaratacağını ifade etti.

CHP Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde, Keçiören Belediye Başkanı adaylığına, parti tabanının dışından başka bir adayın atanması durumunda seçmenlerimizde olumsuz etki yaratacağı ve oy oranında düşüşler olacağı değerlendirilmektedir. Unutulmamalıdır ki seçmen kendine yakın gördüğü ve kendiyle özdeşleştirdiği adayları hiç şüphe etmeden desteklenmektedir. Keçiören’de ve partimizde mevcuttur. Hiç şüpheniz olmasın, mutlaka kazanacağız.” İfadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP, bölücü terör örgütünün kafesindedir
CHP Lideri Özel, Yılmaz Büyükerşen'in yeni görevini duyurdu
CHP'yi sarsan istifaya Kemal Kılıçdaroğlu el attı!

Siyaset Haberleri