CHP Milletvekili Abdüllatif Şener'den eleştirilere halaylı yanıt!

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, seçimin kaybedilmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediği söyleyip, CHP'den istifa ettiğini açıklamıştı. Gelen eleştirilere ise Şener, düğünde attığı video ile karşılık verdi.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, seçimin kaybedilmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediği söyleyip, CHP'den istifa ettiğini açıklamıştı. Gelen eleştirilere ise Şener, düğünde attığı video ile karşılık verdi.

Şener, paylaştığı videoya "Kendi seçim hatalarını unutturmak için, oy verdin vermedin üzerinden kamikaze saldırıları yapan medya trollerinin halkta karşılığı yok. CHP'yi önümüzdeki belediye seçimlerinde hezimete sürüklüyorlar" notunu düştü.

Şener, seçimin ilk turunda ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a oy verdiğini, ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını açıkladı. İkinci turda oy kullandığı sandıkta ise geçersiz oyun kullanılmadığı belirtilmişti.

Katıldığı canlı yayında Şener'e, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Ben zaten istifa ettim" cevabını vermişti.

ÖZGÜR ÖZEL: İÇİM ACIYARAK İZLEDİM

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, konuyla ilgili şu sözleri söylemişti: "İçim acıyarak, kanım donarak izledim. Şener meselesinde şunu söylemek lazım; CHP toplumun belli kesimlerine erişmek, Şener'in vicdanlı muhafazakar olduğu iddiasıyla CHP listelerinden kendine yer buldu. Hangi arkadaşımızı yerinden ettiyse o arkadaşımıza ve ona oy atan partililere özür borcumuz var"

Tüm bu süreçte Şener, bir açıklama yapmamıştı. En son Mardin'in Kızıltepe ilçesinde katıldığı bir düğünden attığı görüntülerle eleştirilere yanıt veren Şener, "Görünen o ki; kendi seçim hatalarını unutturmak için, oy verdin vermedin üzerinden kamikaze saldırıları yapan medya trollerinin halkta karşılığı yok." dedi.

"KENDİ SEÇİM HATALARINI UNUTTURMAK İÇİN..."

Halay çektiği videoyu paylaşarak eleştirilere yanıt veren Şener, şu ifadeleri kullandı: "İki gündür Mardin Kızıltepe'deyim. Düğünde ve sokaklardayım. Görünen o ki; kendi seçim hatalarını unutturmak için, oy verdin vermedin üzerinden kamikaze saldırıları yapan medya trollerinin halkta karşılığı yok. CHP'yi önümüzdeki belediye seçimlerinde hezimete sürüklüyorlar"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri