CHP Ankara milletvekili adayı Erol Tosun, Keçiören esnafını ziyaret etti

CHP Ankara Milletvekili adayı Erol Tosun, "Vatandaşlarımıza rahat nefes alabilecekleri, refah seviyesini arttıracağımız bir Türkiye vaadediyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili adayı Keçiören Esertepe Mahallesi pazaryerini ve Yayla Mahallesi esnaflarını ziyaret etti.

Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı olan Erol Tosun, Keçiören Esertepe Mahallesi pazaryerinde halkla sohbet etti. Esertepe pazaryerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Keçiören Yayla Mahallesi esnafıyla da buluştu.

CHP Ankara Milletvekili adayı Erol Tosun'a; CHP İl Başkan Yardımcısı Murat Coşkun, Keçiören eski ilçe Başkanı Mehmet Küçüktepe, Keçiören İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Sefa Taşan, gençlik kolları üyeleri ve Yayla Mahallesi muhtarı Selma Bayram da eşlik etti.

Esertepe pazaryerini gezen Tosun, "İnsanlar boğuluyor, otel bir kentleşme anlayışı hakim "dedi.

"VATANDAŞLARIMIZA REFAH SEVİYESİNİ ARTTIRACAĞIMIZ BİR TÜRKİYE VAADEDİYORUZ"

Çok fazla çalışan vatandaşın, sabah iş, akşam ev sosyal hayatlarının kalmadığına bu durumun psikolojilerini olumsuz etkilediğine dikkat çeken Tosun, şöyle konuştu:

"Evlerini artık otel olarak kullanıyorlar.Sabah iş, akşam ev, artan enflasyonla beraber alım gücü düştü.İnsanlar nefes alamıyorlar artık, boğuluyorlar. Otel bir kentleşme anlayışı hakim bu durumdan kurtaracağız.Vatandaşlarımıza rahat nefes alabilecekleri, refah seviyesini arttıracağımız bir Türkiye vaadediyoruz."

ESNAF BAKANLIĞI KURACAĞIZ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek isteyen milletvekili adayı Erol Tosun esnafa, Millet İttifakı'nın iktidara geldiği zaman esnafı yalnız bırakmayacağını ve Esnaf Bakanlığı kurulacağını belirtti.

Milletvekili adayı Tosun, Kurban Bayramında her emeklinin hesabında 15 bin lira verileceğini de sözlerine ekledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri