CHP Milletvekili Umut Akdoğan, Sincan'a talip

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, "Sincan’da daha önce sözünü ettiğim koşulların gerçekleşmesi halinde Belediye Başkan Adayı olma taahhüdümün arkasındayım." açıklamasıyla belediye başkan adaylığı sinyali verdi.

Yerel seçimler yaklaşırken Ankara'da aday adaylıkları da hızlandı. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda partisinin yerel seçim stratejisi ve kendisi hakkında açıklama yaptı.

Bir büyük bir kongre dönemi geçirip kurultaylarını tamamladıklarını belirten Umut Akdoğan, "Artık sokak bizi bekler. Salı günü Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in yapacağı grup toplantısına katılacağız ve 15 Kasım Çarşamba itibariyle aşağıdaki 5 madde çerçevesinde bir çalışma planını izleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ankara 3. Bölge’de milletvekili adayı olarak saha çalışması yaptığını hatırlatan Akdoğan, "Seçilmeden önce girmediğim tek bir mahallesi dahi kalmayan ilçelerimiz olan Yenimahalle, Etimesgut ve Sincan’daki çalışmalarımızı yeniden hızlandıracağız. Ayaş, Beypazarı ve Nallıhan ilçelerimize ise özel önem vereceğiz." şeklinde konuştu.

CHP'nin Ankara’nın tümünde belediye sayısını arttırmak ve belediye meclisindeki çoğunluğu sağlamak için gece gündüz, dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Umut Akdoğan, yerel seçim stratejilerine ilişkin 5 maddeyi sosyal medyadan şu şekilde açıkladı:

1-Ankara 3. Bölge’de milletvekili seçilmeden önce girmediğim tek bir mahallesi dahi kalmayan ilçelerimiz olan Yenimahalle, Etimesgut ve Sincan’daki çalışmalarımızı yeniden hızlandıracağız. Ayaş, Beypazarı ve Nallıhan ilçelerimize ise özel önem vereceğiz.

2-Ankara’nın tümünde belediye sayımızı arttırmak ve belediye meclisindeki çoğunluğu sağlamak için gece gündüz, dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz.

"SİNCAN İÇİN ŞARTLAR OLGUNLAŞIRSA..."

3-Sincan’da daha önce sözünü ettiğim koşulların gerçekleşmesi halinde Belediye Başkan Adayı olma taahhüdümün arkasındayım. Benden daha güçlü, daha çok çalışacak, daha çok oy alabilecek bir adayın tespiti için ise mücadele edeceğim.

4-TBMM’de hem bir anayasa direnişi hem de komisyonlarda bütçe görüşmeleri sürmekte. Bir süre sonra görüşmeler genel kurula inecek. Yasama faaliyetlerine ve bu hukuk mücadelesine kesintisiz katılacağız.

5-Daha önce de söz verdiğim üzere Yozgat, Erzurum ve Kilis illerimizde gönüllü olarak milletvekilliği faaliyetlerini sürdürmek istiyorum. Milletvekili olmayan bu illerimize, hiç bir özel görevlendirme beklemeden ses olmayı bir görev biliyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri