CHP'de genel başkanlık için Ekrem İmamoğlu sesleri!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçimlerden sonra sular durulmuyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra eleştiri oklarının hedefi olan Kılıçdaroğlu’nun koltuğu sallanıyor. Bu konuda yapılan bir anketin sonucu ‘’değişim’’ beklentilerini gözler önüne serdi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştiriler gelmeye devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da ‘’değişim’’ çağrısı yapmasından sonra BETİMAR şirketi bir anket yaptı.

BETİMAR "Kılıçdaroğlu ayrılır ya da istifa ederse kimi CHP Genel Başkanı olarak görmek istersiniz?" sorusunu sorarak bir anket düzenledi. Ankete katılanların çoğunluğu Ekrem İmamoğlu cevabını verirken, ikinci sıratı ABB Başkanı Mansur Yavaş aldı.

AÇIK ARA EKREM İMAMOĞLU...

Araştırmaya katılanlara "Kılıçdaroğlu ayrılır ya da istifa ederse kimi CHP Genel Başkanı olarak görmek istersiniz?" sorusu yöneltildi. Araştırmaya katılanların yüzde 46.7'si tercihini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yana kullanırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 17.6 ile ikinci sırada yer aldı.

3. SIRA ÖZGÜR ÖZEL'İN

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in yüzde 6.5 ile üçüncü sırada yer aldığı araştırmada Muharrem İnce yüzde 1.2, Mustafa Sarıgül ise yüzde 0,9 oranla sıralamayı belirledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Camdaki Kız 82. bölüm fragmanı ful izle! Camdaki Kız 81. bölümde neler oldu?

Siyaset Haberleri