CHP’de kriz: Deniz Yücel’in “WhatsApp” hesabı çalındı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, WhatsApp hesabının çalındığını duyurdu.Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, hesabının kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildiğini belirtti.

Deniz Yücel'in WhatsApp hesabı çalındıktan sonra profil fotoğrafı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ile değiştirildi. Bu olay, partide büyük bir şaşkınlık yarattı ve güvenlik endişelerini artırdı. Yücel, bu süreçte milletvekillerinin yer aldığı gruptan çıkarıldı ve bilgi sızıntısı olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

"GÜVENLİ OLMADIĞINI BİLMENİZİ İSTERİM"

Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu süreçte hesabımdan gelen mesajların, aramaların veya diğer iletişimlerin benden gelmediğini ve güvenli olmadığını bilmenizi isterim" ifadelerini kullandı. Yücel'in açıklamaları, parti içinde güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesine neden oldu.

BİLGİ SIZINTISI ARAŞTIRILIYOR

Yücel’in hesabının ele geçirilmesinin ardından, parti içinde bu durumun yaratabileceği olası bilgi sızıntıları üzerine bir inceleme başlatıldı. partinin dijital güvenliği konusunda alınacak önlemlerle ilgili çalışmaların hızlandırıldığı bildirildi (TGRT HABER)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri