Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalyalılardan söz istedi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonunda Antalya mitingine katıldı. Erdoğan, mitingde 31 Mart Yerel Seçimlerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Turgut Özal Spor Salonunda düzenlenen partisinin mitingine katıldı.

Erdoğan, mitingin açılış konuşmasına Antalyalıları selamlayarak ve şiir okuyarak başladı. Antalyalı vatandaşlardan 31 Mart için destek isteyen Erdoğan, Antalya'nın yalnızca tarım ve turizm kenti değil, diplomasinin de kenti olduğunu ifade etti. Antalya Diplomasi Forumu'ndan bahseden Erdoğan, emeği geçen AK Parti Mileltvekili (Eski Bakan) Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür etti. Cumhurbaşkanı, Antalya'nın dünyanın bütünleştiği bir yer olduğunu vurguladı.

"ANTALYA İÇİN HİZMETE TALİBİZ"

Seçimlerin siyasetçiler nezdinde hesap verme dönemi olduğunu belirten Erdoğan, Antalya'nın önümüzdeki 5 yıl için aday olanları ölçtüğünü söyleyerek Antalya için hizmete talip olduklarını dile getirdi. Geçtiğimiz genel seçimlerde de aldıkları oy için teşekkür eden Erdoğan, mitingde yer alan kalabalıktan 31 Mart Seçimleri için söz istedi.

MUHALEFETE "İTTİFAK" ELEŞTİRİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ve DEM Parti arasındaki görüşmeleri hatırlatarak "CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile demlendi, ittifak yaptı. CHP Genel Başkanı çıkıp utanmadan 'DEM'le ittifakımız yok.' diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış. Bu millet onları gördüğü her yer tanır ve layık olduğu cevabı verir. Biz eser ve hizmet siyasetine devam ediyoruz." diye konuştu.

"Türkiye'nin sıkıntılarını yine biz çözeceğiz." diyen Erdoğan, "Türkiye Yüz Yılı ile ülkemizi zirveye çıkaracağız." ifadelerine yer verdi.

BÜYÜME RAKAMLARI

Büyüme rakamlarını değerlendiren Erdoğan, şu mesajları paylaştı: "Büyüme rakamları açılandı, yeni rekorlar kırdık. Bugünkü sıkıntıları biz çözeceğiz. Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkacağız. Kişi başına milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Kesintisiz büyüme iklimiyle istihdam, ihracat, turizmde her yıl yeni rekorlar kırıyoruz."

31 Mart için Antalyalılardan söz alan Erdoğan, "Kapı kapı dolaşıp hizmet etmeye hazır mıyız? Antalya'nın tamamını Cumhur İttifakı'nın renkleriyle boyatmaya var mıyız? Antalya kararını vermiş." diye konuştu.

Antalya'ya yapılan hizmetleri de değerlendiren Erdoğan, yakında Antalya-Alanya Oto Yolu projesine başlanacağını da açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri