Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'da muhalefete yüklendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elâzığ’da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 11 ay sonra tekrar Elâzığ’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Erdoğan, meydanda 65 bin kişinin bulunduğunu ifade etti.

Konuşmasında öncelikle, geçtiğimiz yıl yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyerek başladı ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Elazığ halkının desteğine ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, şehrin tarih yazacağına inandığını belirtti.

Terörle mücadelede elde edilen başarıları da dile getiren Cumhurbaşkanı, teröristlerin planlarını bozduklarını ve ülke düşmanlarına karşı kararlılıkla mücadele ettiklerini vurguladı.

Ayrıca, Türkiye'nin savunma sanayisinde elde ettiği başarıları da paylaşan Erdoğan, KAAN adlı 5. nesil savaş uçağının 2028 yılında filoya dahil edileceğini duyurdu.

Ekonomiye ilişkin de konuşan Erdoğan, 2023 yılında ekonominin yüzde 4,5 büyüdüğünü ve temel direklerinde sıkıntı olmadığını belirtti. Enflasyonun tek haneli rakamlara düşürüleceğini vurguladı ve çalışanlar ile emeklilerin sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Son olarak, millete hizmetin önemine değinen Cumhurbaşkanı, geçmişte belediyelerdeki tecrübelerinden bahsederek, hizmetin tek gayelerinin millete hizmet olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Elazığ'ın AK Parti ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için verdiği desteğe teşekkür etti ve enflasyonu tek hanelere düşürmek için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri