Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da vatandaşlara seslendi: "190 milyar lira değerinde kamu yatırımı"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da yaptığı konuşmada vatandaşları selamlayarak konuşmasına başladı.

Trabzon'un tarih boyunca hakkın ve hakikatin sesi olduğunu vurgulayan Erdoğan, şehrin önemine ve değerine vurgu yaptı. Erdoğan, bıyığı terlememiş şehzadelerden dünya liderleri çıkaran Trabzon'un, dik yürüyen ve hakka inanan bir geleneğin temsilcisi olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Trabzon'un verdiği destek için teşekkürlerini ileten Erdoğan, Türkiye'nin yüzyıl yürüyüşünde şehrin daima yanlarında olduğunu belirtti. Siyasetin, gölgede yürümenin veya istismarla mevzi kazanmanın değil, yüreğe nakşedilmiş bir dava için mücadele etmenin işi olduğunu vurguladı. 40 yılı aşkın süredir bu dava için mücadele ettiklerini ve bu süreçte İstanbul'da belediye başkanlığı yaparak, bir parti kurup iktidara geldiklerini hatırlattı. Hizmetleri ve duruşlarıyla mazlumların umudu olduklarını belirtti.

Yaptıkları eserlerin saymakla bitmediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da yapılacak olan Şehir Hastanesinin inşaatının sürdüğünü ve havaalanını kapasitesinin genişlediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, son 21 yıl içinde şehre yapılan kamu yatırımlarının önemine vurgu yaptı. Erdoğan, Trabzon'a bu süre zarfında toplamda 190 milyar lira değerinde kamu yatırımı yapıldığını belirtti. Erdoğan ayrıca "TOKİ vasıtasıyla 8102 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. 2012 konutun yapımına devam ediyoruz. " diyerek Trabzon'dan 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi ve Karadeniz'in AK Parti kurulduğu günden beri iradesini gösterdiğini aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri