Cumhurbaşkanı Erdoğan Yozgat'tan seslendi: ''Gerekirse yedi düvele meydan okumaktan çekinmeyiz''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yozgat'ta yaptığı mitingde: ''Düne kadar toplu iğneyi bile ithal eden bir Türkiye vardı şimdi savunma sanayiinde destan yazan bir Türkiye var'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'tan vatandaşlara seslendi.

Erdoğan, ''Yozgat bizimle olduğu müddetçe yedi düvele meydan okumaktan çekinmeyiz. Terör örgütlerinden ihanet şebekelerine kadar ülke düşmanı kim varsa hepsinin başını ezdik.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Geçen sene yapmayı planladıkları ziyaretin bu sefer gerçekleştiğini belirten Erdoğan, "Geçen sene Yozgat'a gelmeye niyetlenmiştik ama son anda mümkün olmadı. Bizi temsilen Yozgat'a Fuat Oktay kardeşimi göndermiştik. Nasıl hızlı trenden memnun musunuz?" diyerek gülümsedi.

Kalabalığın coşkusu karşısında memnuniyetini ifade eden Erdoğan, "Meydana gelirken sordum; Şu anda meydanda katılım ne kadar diye... Emniyet'ten rakamı aldım. 50 bin... Hamd olsun Yozgat bugüne kadar bizi hiçbir zaman yalnız koymadı." şeklinde konuştu.

Ülkenin iç ve dış tehditlerine karşı cesur adımlar attıklarını vurgulayan Erdoğan, "Terör örgütlerinden ihanet şebekelerine kadar ülke düşmanı kim varsa hepsinin başını ezdik." diyerek Türkiye'nin güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını dile getirdi.

Ekonomik başarıları da vurgulayan Cumhurbaşkanı, "Bugün 1 trilyondan fazla geliri olan bir Türkiye var. Savunma sanayinde destan yazan bir Türkiye var. Ülkemizi dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisine dahil edene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Emeklilere yönelik yapılan iyileştirmeler hakkında da bilgi veren Erdoğan, "Emekliler için maaş ve ikramiyede yüzde 50 zam ve promosyonla önlem adımları attık." diyerek emeklilere yapılan destekleri anlattı.

Son olarak birlik ve beraberlik vurgusu yaparak konuşmasını sonlandıran Erdoğan, "Kimsenin bizi bölmesine nifak tohumları ekmesine izin vermeyeceğiz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri