Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 5 lidere özel teşekkür!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'te yemin ettikten sonra göreve başlama töreni için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti. Erdoğan, dünyadan büyük katılım gösterilen törende özellikle 5 lidere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda aramızda bulunan Venezuela Başkanı'na hoş geldiniz diyorum. Aynı şekilde değerli kardeşim Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev kardeşime, Özbekistan Başkanı Mirziyoyev kardeşime, KKTC Başkanı Ersin Bey'e, Kazakistan Başkanı'na huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum" dedi.

Göreve resmen başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yemin sonrasında Anıtkabir'e ardından da başlama töreni için Külliye'ye geçti.

21 DEVLET BAŞKANI TÖRENE KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göreve başlama töreni için 21 devlet başkanı ve 13 başbakan Ankara'ya geldi. Çok sayıda bakan ve aralarında Türk Devletleri Teşkilatı, NATO ve İslam İşbirliği Teşkilatı'nın da olduğu uluslararası kuruluş temsilcileri de törene katıldı.

ERDOĞAN'DAN 5 LİDERE TEŞEKKÜR

Törendeki konuşmasını sonlandırmadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 lidere özelikle teşekkür ederek, "Şu anda aramızda bulunan Venezuela Başkanı'na hoş geldiniz diyorum. Aynı şekilde değerli kardeşim Azerbaycan Devlet Başkanı Aliyev kardeşime, Özbekistan Başkanı Mirziyoyev kardeşime, KKTC Başkanı Ersin Bey'e, Kazakistan Başkanı'na huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Milli Eğitim Bakanı değişti mi? Milli Eğitim Bakanı açıklandı mı? Yeni Kabine ne zaman açıklanacak?

Siyaset Haberleri