Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslendi: Dimdik ayaktayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa' mitinginde kürsüye çıkarak "Şanlıurfa mitinginde şu anda alanda 70 bin kişi var. Yolunu şaşırtıp başka yerlere gidenler var. Dimdik ayaktayız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.

Miting alanında toplamda 70 bin kişinin olduğunu vurgulayan Erdoğan: ''Dimdik ayaktayız'' dedi.

Erdoğan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz projede yatırımda bizimle yarışacak siyasi rakip tanımıyoruz. Bu özgüvenimizin gerisinde 21 yılı aşan müktesebatımız bulunuyor. Bu kardeşiniz Türkiye'nin cumhurbaşkanı. Yerel yönetimi de Cumhur İttifakı'na verirseniz Şanlıurfa'yı yatırımlarla daha da farklı hale getireceğiz."

Ayrıca, sağlık alanında yapılan yatırımlara da değinen Erdoğan, 500 yataklı toplamda 1970 yataklı 17 hastanenin aralarında olduğu 125 sağlık tesisinin tamamlandığını ve hizmete açıldığını belirtti.

Mitingde 70 bin kişinin bulunduğunu ifade eden Erdoğan, "Meydanlara ve medyada esip gürleyenlerin, milletimize verdikleri sözleri yapmayacakları belli. Çünkü geçmişte hep öyle oldu. 2019 seçimlerinde de yaşadık. Meydanlarda çok söz verdiler, hiçbirini yerine getirmediler. Siyasette aslolan sözünü yerine getirmektir" dedi.

Erdoğan, ayrıca Şanlıurfa'nın hizmete ve yatırıma ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Urfa'ya güveniyoruz. Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz, yalan yanlış ifadelerle siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı, son 21 yılda Şanlıurfa'ya 330 milyar lira tutarında kamu yatırımı yapıldığını belirtti ve bu yatırımların devam edeceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri