Devlet Bahçeli Meclis'te konuştu: "Terörist başı Öcalan gelsin TBMM'de konuşsun

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Terörist başının tecridi kaldırılırsa çıksın TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşsun ve terörü bitirdiğini açıkça ilan etsin" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Bahçeli, "Terörist başının tecridi kaldırılırsa çıksın TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşsun ve terörü bitirdiğini açıkça ilan etsin. Ve bu terör ülke gündeminden tamamen çıksın" ifadelerini kullandı.

"TERÖRİST BAŞI GELSİN TBMM'DE SİLAH BIRAKTIĞINI İLAN ETSİN"

Bahçeli, "Türkiye'ye getirilirken he türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar oldu. Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Her adımı atmaya kararlı, inançlıyız. Yeni yüzyıl yeni hayat temelinde bagajları boşaltalım ve milli hedefleri birlikte yakalayalım" diye konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Türkiye'nin çözemeyeceği, altından kalkamayacağı hiçbir sorunu yoktur. Bunlardan biri Türkiye ekonomisi şiddetli fırtınayı atlatmıştır. 'Battık' diyenlerin yüzünü kızartmış hepsine mahcubiyet yaşatmıştır. Artık Türk ve Türkiye yüzyılı yürüyüşüne hız verme zamanıdır.

"ENFLASYON VE HAYAT PAHALILIĞI HER KESİMİ RAHATSIZ ETMEKTEDİR"

Enflasyon ve hayat pahalılığı her kesimi rahatsız etmektedir. Gelir dağılımı adaletsizliği canımızı sıkan başka bir durumdur. Enflasyonla mücadele kesintisiz sürmektedir ve desteğimiz tamdır. Enflasyonun tek haneli rakamlara ineceğine olan inancım tamdır. Türkiye ekonomisinin önüne konan takozların birer birer kaldırıldığını görüyoruz.

"CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİNİN YANINDAYIZ"

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin yanındayız, döviz kuru ve faiz enflasyon kuşatmasını güç birliği yaparak kıracağız. Cumhur İttifakı olarak hayat pahalılığını bitireceğiz. Enflasyona neşter vuracağız, kayıt dışılığın önüne geçeceğiz. Ekonomide yeni çığırlar açılacaktır. Türkiye Yüzyılı ekonomi politikalarıyla daha da pekişecektir. Muhalefetin çizdiği karamsar tabloyu başına geçireceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri