Fatih Erbakan'dan 2028 seçimleri vurgusu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Samsun İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşarak partisinin büyüme ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Fatih Erbakan, partilerinin Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduğunu ve 31 Mart'a doğru adım adım ilerlediklerini belirtti.

Yerel yönetimlerde Yeniden Refah'ı iktidar yapacaklarını ifade eden Erbakan, bu iktidarın ahlaklı belediyeciliği getireceğini ve 2028'deki iktidarın kapısını açacağını dile getirdi.

Toplantıda Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Adem Güney ve Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Zor ile Nurettin Gül de konuşmalar yaptı. Yaşar, partilerinin üye sayısının hızla arttığını ve 31 Mart seçimlerine 500 binin üzerinde üyeyle gireceklerini belirtirken, Cengiz Zor Samsun'da milli görüşçü belediye başkanlarının eksikliğine vurgu yaparak partilerinin bu boşluğu dolduracağını ifade etti. Nurettin Gül ise partilerinin hızla büyümeye devam ettiğini ve Türkiye'nin üçüncü büyük partisi olma yolunda ilerlediklerini söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney ise ahlaklı belediyecilik döneminin başlayacağını ve millete karşı dürüst, güvenilir bir belediyecilik anlayışı benimseyeceklerini belirtti. Güney ayrıca gençlere yönelik vaatlerde bulunarak gençlik konseyleri kuracaklarını ve Genç Refah Kartı vereceklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde yüzde 2.9 oy oranı ile dikkat çekmiş ve 2023 yılında en hızlı büyüyen parti olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri