İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu partililer tarafından yuhalandı

CHP İstanbul İlçe Aday Tanıtım Toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, karşıt sloganlar atan partililer tarafından yuhalandı. Slogan atanlara seslenen İmamoğlu, "Ayıp ediyorsunuz!" diye tepki gösterdi.

CHP İstanbul İlçe Adaylarının Tanıtım Toplantısı gergin başladı. Kürsüde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bazı partililer tarafından slogan atılarak yuhalandı.

Ekrem İmamoğlu ile Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç destekçileri arasında gerginlik yaşandı. Slogan atanlara seslene İmamoğlu, “Sevgili arkadaşlar, orada attığınız sloganlarla Şükrü Başkan’a ayıp ediyorsunuz. Orada oturun beni dinleyin, ondan sonra orada tabelalarınızı yine kaldırın.” dedi.

CHP'deki aday belirleme sürecine ilişkin de konuşan Ekrem İmamoğlu, "Kızanlar olacak, üzülenler olacak, herkes bir şekilde bir zaman diliminde bu partide belediye başkan adayı olarak atandı." diye konuştu.

Aday belirleme sürecinde yaşananları "Haksızlık, hukuksuzluk vesaire diye tartışmalar yapılabilir. Sizi burada temin ediyorum. Ben hepinizin huzurunda il başkanına teşekkür ediyorum." sözleriyle İstanbul'da aday gösterilen isimlere destek verdi.

"BU YOLDAN DÖNMEK YOK"

İmamoğlu, konuşmasında şu mesajları verdi:

"Üç gün sonra yaralar sarılır, gönüller hoş edilir, insanlar birbirini arar, kırılan gönüller tamir edilir ve yola çıkılır. İstanbul’da daha büyük meselemiz var. Sonsuz bir mücadele gücüyle, sonsuz bir idealizmle her türlü mücadeleyi veriyoruz. Hiçbir Allah’ın kulunun şüphesi olmasın. Bu yoldan dönmek yok. Bu yol sadece bir yol değil. Bu öyle bir yolculuk ki bütün oluşumlara rağmen bu şehrin çıkarını korumaya devam edeceğim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri