İletişim Başkanı Altun'dan 'Son Akşam Yemeği' filmi fragmanı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhuriyetin ilan edilişinden bir gün öncesini konu edinen son akşam yemeği filminin fragmanını paylaştı.

İletişim Başkanı Altun, x hesabı üzerinden, Atatürk'ün Cumhuriyeti ilan edişinden bir gün öncesini anlatan 'Son Akşam Yemeği' isimli filmin fragmanını paylaştı. Son Akşam Yemeği isimli film 27 Ekim tarihinde tanıtılacak.

ALTUN'DAN ÖNEMLİ PAYLAŞIM

Altun, yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmişe sahip çıkan ve geleceği şekillendiren vizyonundan bahsederek, bunun Türkiye Yüzyılının teminatını olduğunu belirtti.

Altun'un devam eden açıklamasında, bu vizyonla birlikte Cumhuriyet'in 100. yılının birlik ve beraberlik içerisinde kutlanacağı, ve bütün kurumların da bu kutlamalara katkıda bulunacağı söylendi. Yurtiçi ve yurtdışında Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında çeşitli etkinliklerin yapılacağını aktaran Altun, kutlamaların 100. yıla yakışır şekilde olacağını da dile getirdi.

Altun, İletişim Başkanlığının katkılarıyla hazırlanan 'Son Akşam Yemeği' isimli filmin fragmanını paylaşmaktan da şeref duyduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri