İnce ve İmamoğlu protestoların hedefi oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bugün protestolara maruz kaldı. İmamoğlu Alanya’da İnce ise Sakarya’da protestoların hedefi oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Alanya’ya miting için geldiği sırada bir grup ülkücü seçim otobüsünün geçişişi sırasında protesto gerçekleştirdi. İmamoğlu'nun Alanya’daki miting seçim otobüsüyle giriş yaptığı sırada bir grup ülkücü, 'Selahattin Demirtaş teröristtir' yazılı pankart açarak bozkurt işareti yaptı. Slogan atan grup, seçim otobüsünün geçişinin ardından sessizce dağıldı.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise seçim çalışmaları kapsamında Sakarya’da gençlerle buluştu. İddiaya göre genç bir kadın, seçim otobüsünün önüne geçerek ‘’Recep Tayyip Erdoğan’’ diye bağırdı. Bu olay çevredeki vatandaşlardan da tepki alınca polisler olaya müdahale etti. Provokasyon şüphesi ile kimlik kontrolü yapmak isteyen polis ekiplerine de tepki gösteren kadın, sinir krizi geçirdi. Polis müdahalesi ile olay çok büyümeden sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri