İYİ Parti'de istifalar sürüyor: Bilecik Gölpazarı'nda İlçe Başkanı ve 6 üye istifa etti

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde İYİ Parti'de yaşanan istifalar zinciri devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Mehmet Seyit Küçük'ün istifasının ardından, 6 parti üyesi daha görevlerinden ve parti üyeliklerinden ayrıldıklarını duyurdu.

Nisan ayında ilçe başkanlığından istifa eden Küçük’ün ardından, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde İYİ Parti'den Bilecik Belediye Başkan Adayı olan Göksel Aydın ile Bilecik Merkez İlçe Başkanı Hatice Yiler, iş yoğunluğu mazeretini öne sürerek partiden ayrıldılar.

Son olarak, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den Gölpazarı Belediye Başkan Adayı olan Ömer Cihangirli, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Metin Berberoğlu, İlçe Başkan Vekili Recep Tuna, İlçe Başkan Yardımcıları Celal Sezgin ve Aziz Dönmez ile Belediye Meclis Üyesi Adayı Fikret Yıldız da istifa eden isimler arasında yer aldı.

İstifaların ardından yapılan toplu açıklamada, "Göreve geldiği günden beri egoist bir yönetim anlayışı sergileyen İl Başkanı Yusuf Paçacı ve sorunlarımıza kulak asmayan İYİ Parti Genel Merkez yöneticilerine tepki amacıyla istifa ettik" denildi. Parti içinde yaşanan bu gelişmeler, Gölpazarı'ndaki siyasi dengeleri etkileme potansiyeline sahip.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri