Kulis bu iddiayı konuşuyor: Mehmet Şimşek görevi kabul etti

Son dakika iddialarına göre Erdoğan'ın ekonominin başına geçmeyi önerdiği eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in teklifi kabul etti.

Ak Parti kulislerinde ismi sürekli gündeme gelen Mehmet Şimşek hakkında bomba bir iddia geldi. Mehmet Şimşek'in ekonomi dümenin başına gelmesi için birçok görüşme gerçekleştirilmesine rağmen olumlu bir yanıt alınamamış, Şimşek'in bakanlığı kesinleşmemişti.

Son dakika iddialarına göre Erdoğan'ın ekonominin başına geçmeyi önerdiği eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in teklifi kabul etti. Şimşek'in Cumhurbaşkanı Ekonomiden Sorumlu Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Ekonomiden Sorumlu Baş Danışmanı ve Hazine ve Maliye Bakanı görevlerinden birine getirileceği konuşuluyor.

ANKARA KULİSLERİNDE HAREKETİ DAKİKALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifini kabul eden Şimşek'in Cumhurbaşkanı Ekonomiden Sorumlu Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Ekonomiden Sorumlu Baş Danışmanı ve Hazine ve Maliye Bakanı görevlerinden birine getirileceği konuşuluyor.

Mehmet Şimşek'in ismi borsayıda etkiledi. Mehmet Şimşek haberlerinin etkisiyle bankacılık endeksindeki yükseliş yüzde 10'a yaklaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri