Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce Ankara'da: "Hazine parasıyla da belediye parasıyla da siyaset yapanlardan değiliz"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Ankara'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Çankaya ilçesindeki esnafı ziyaret eden İnce, Meşrutiyet Caddesi'nden başlayarak dükkanları tek tek dolaştı. Vatandaşlardan, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burak Hasar ve Çankaya Belediye Başkan Adayı Veli Özçelik'e destek vermelerini istedi.

Esnaf ziyareti sırasında bir konuşma yapan İnce, şu ifadeleri kullandı: "Hazine parasıyla siyaset yapanlardan da değiliz, belediye parasıyla siyaset yapanlardan da değiliz. Biz gönüllülerle yollardayız. Ne o kadar billboardlara paramız var ne de o koca otobüslere paramız var. Kiralık 20 yaşındaki otobüsümüzle geziyoruz. Biz milletin gönlüne seslenmeye çalışıyoruz. Bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Haklı olduğumuzu biliyoruz."

Muharrem İnce, dün de Ankara’da Gölbaşı, Etimesgut ve Sincan’ı ziyaret etmiş ve Belediye Başkan adaylarına oy istemişti. Muharrem İnce, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın çok fazla reklama ve billboardlara para harcadığını söyleyerek eleştirilerde bulunmuştu.

Muharrem İnce, sosyal medya hesabından da Ankara'da gençlerle fotoğraf çekildiği anları paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri