MHP Parti içi eğitimi başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli parti içi eğitim için Kızılcahamam'a geldi. İki gün sürecek eğitim öncesi Bahçeli ve beraberindeki partililer Ülkücü Şehitler anıtını ziyaret ederek karanfil bırakıp dua etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, il başkanlarına yönelik "eğitim" programı başladı. MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığının koordinesinde yapılacak ve iki gün sürecek programa katılmak için Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk olarak Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Bahçeli, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dua ederek, şehit isimlerinin yazılı olduğu alana karanfil bıraktı.

Bahçeli daha sonra il başkanlarıyla birlikte kaldıkları otele geçerek eğitim programının açılışını yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuymasında "Bugünlerde Ülkü Ocakları'nı kötülemek için sıraya girenlere, suç örgütü muamelesi yapanlara baktığınızda hepsinin amaç ve arayışını görüyoruz. Hepsi ayağımızın altındadır." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri