Muharrem İnce'den Mansur Yavaş'a 'reklam' tepkisi

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim çalışmalarını demokratik bulmadığını söyledi ve reklamlar için devasa paralar kullanıldığını söyledi.

İnce, Yavaş'ın bu kadar büyük bir miktardaki parayı nereden bulduğunu merak ettiğini dile getirdi.

Eski CHP'li İnce'nin açıklamaları kamuoyunda dikkat çekti. İnce, Yavaş'ın antidemokratik bir seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, "Bu kadar parayı nereden bulmuş?" diye sordu. Ankaralıların parasının seçim çalışmalarında kullanıldığına dikkat çeken İnce, Yavaş'ın reklamlarının mali kaynağını sorguladı.

İnce, "Bu seçim antidemokratik bir seçim. Yolda gelirken gördünüz Mansur Yavaş bu kadar parayı nereden bulmuş? Bu nasıl bir reklam, nasıl bir bilboard? Bütün şehrin paraları buraya akmış" şeklinde konuşarak eleştirilerini dile getirdi.

Muharrem İnce, partisinin adaylarıyla birlikte Ankara’da çalışmalarını sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burak Hasar, Etimesgut Belediye Başkan Adayı Ömer Özdoğan ve Sincan Belediye Başkan Adayı Ziya Kirzuk ile birlikte Etimesgut ve Sincan’da vatandaşlarla buluşan Muharrem İnce destek istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri