Müsavat Dervişoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye yanıt | Meclis şehitlerimizin fotoğrafları ve Türk bayraklarıyla donatıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. İYİ Parti'nin grup salonunda milletvekillerinin oturduğu sıralara şehitlerimizin fotoğrafları ve Türk bayrakları konuldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Dervişoğlu, "Öcalan gelsin Meclis'te konuşsun" diyen Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

"TÜRK MİLLETİNİN VARLIĞINA AÇIKÇA SAVAŞ İLAN EDİLDİ"

Dervişoğlu, "Normalleşme çağrılarıyla başlayan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu niteliklerini ahlaksızca sorgulama cüretiyle devam eden süreç, dün itibariyle yanına İmralı ve Kandil katillerini de alarak, Büyük Türk milletinin varlığına açıkça savaş ilan etmiştir" ifadelerini kullandı.

"İKTİDAR VE BAŞINDAKİLER ARTIK GAYRI MEŞRUDUR"

Müsavat Dervişoğlu, "Saraydaki zat bebek katilinin itibarını Türk milletinin şan ve şerefine tercih ettiğini göstermiştir. Adına iktidar denilen bu yapı artık meşruiyetini kaybetmiştir. İktidar ve başındakiler artık gayrı meşrudur. Kaybettğimiz şey demokrasi değildir. Kaybettiğimiz şey şanlı milletimiz ve devletimizdir. Bu devletin geleceğini, bu devletin bekasını Devlet Bahçeli'ye karşı savunacağız" dedi.

"KORKUNÇ BİR İHANETİN SESİ OLMUŞLARDIR"

Dervişoğlu, "Cumhuriyet’in bölünmez bütünlüğüne vakfetmiş rahmetli Alparslan Türkeş’in partisini sarayın vesayetine bağlamış işbirlikçiler de, büyük bir gafletin içerisinde, korkunç bir ihanetin sesi olmuşlardır" diye konuştu.

BAHÇELİ'YE YAĞLI URGAN ATTI

Bahçeli'nin yıllar önce seçim meydanında ip atarak Öcalan'ın idam edilmesi çağrısını hatırlatan Dervişoğlu, eline aldığı yağlı urganı atarak, "Bu milattır. Madem ki milattır o zaman onun da bir hatırası olsun. Türk milletinin anılarını yok ettiniz, bu büyük milletin geleceğine kast ettiniz. Al şimdi bu ipi başının ucuna as." ifadelerini kullandı.

ŞEHİT FOTOĞRAFLARI VE TÜRK BAYRAĞI

İYİ Parti'nin grup salonunda milletvekillerinin oturduğu sıralara şehitlerimizin fotoğrafları ve Türk bayrakları konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri