Mustafa Sarıgül, Abdüllatif Şener'e hiç acımadı: Ağır sözlerle eleştirdi

Mustafa Sarıgül, "Kafa bulmak için" cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sinan Oğan'a oy verdiğini açıklayan Abdüllatif Şener için ağır sözler söyledi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül "Bir kere ihanet ettiyseniz ömür boyu ihanet edersiniz" dedi, Şener'i 'omurgasız' olarak nitelendirdi.

Seçimlerde CHP Genel Başkanına oy vermediğini açıklayan CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, ağır sözlerle eleştirilmişti. Şener, Ata İttifakı adayı Sinan Oğan'ı desteklediğini açıklamıştı.

'KAFA BULMAK İÇİN" YAPTIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Gelen tepkiler sonrasında Abdüllatif Şener, açıklamalarını 'kafa bulmak için' yaptığını söyledi.

"Bu kadar gürültü beklemiyordum" diyen Şener, "Kamikaze saldırı yapıyorlar, benim üzerimden konuşanlar kendi siyasi hareketlerine zarar veriyor." dedi.

MUSTAFA SARIGÜL AĞIR SÖZLER SÖYLEDİ

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'i eleştirenlerden biri de CHP listelerinden Erzincan milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül oldu. Sarıgül, Şener'i 'omurgasız' olarak nitelendirdi.

"OMURGASIZ"

Şener'i 'omurgasız' olarak nitelendiren Sarıgül, "Omurganız yoksa, duruşunuz yoksa, bir kere ihanet ettiyseniz ömür boyu ihanet edersiniz. Zikzak yapan siyaset adamlarının ömrü çok kısa olur." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri