Özgür Özel'le dedikodulara adı karışan Gülşah Durbay'dan tepki: "100’den fazla kişi ve kurum mahkemeye verildi"

Manisa, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilişki yaşadığı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda iftiraya uğradığını belirten Durbay, bu iddiaları dile getiren yüzlerce kişiyi mahkemeye verdiğini açıkladı.

"KANSER HASTASIYIM"

Durbay, kolon kanseri teşhisi aldığını belirterek yaşadığı sağlık sürecini paylaştı. "2 Ağustos'ta İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde bir bağırsak operasyonu geçirdim. 4 Eylül'de patoloji raporunda kolon kanseri olduğumu öğrendim" diyen Durbay, bu haberi kız kardeşine riskli hamileliği nedeniyle açıklayamadığını ve yaşadığı bu acıyı unutmayacağını söyledi.

"PLANLI BİR İFTİRAYA MARUZ KALDIM"

Durbay, hastalığı sürecinde organize bir şekilde iftiralara maruz kaldığını belirtti. İzmir'de kemoterapi aldığı sırada ailesinin zor durumda kaldığını ifade eden Durbay, kendisine iftira atan kişilere karşı hukuki mücadele başlattığını açıkladı. "Dünden beri 100’den fazla kişi ve kurum tarafımca mahkemeye verildi" diyen Durbay, bu kişilerin hukuk önünde hesap vereceğini vurguladı.

ÖZGÜR ÖZEL VE EŞİNE TEŞEKKÜR

Durbay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eşi Didem Özel’e teşekkür ederek, "Yıllardır beraber yol yürümekten onur duyduğum Sayın Özgür Özel ve kıymetli eşi Didem Ablam, desteklerinizi ömrüm boyunca kalbimde taşıyacağım" ifadelerini kullandı.

"MANİSA’NIN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GURURLUYUM"

Manisa’nın ilk kadın belediye başkanı olma gururunu yaşadığını belirten Durbay, "Sizlerin destekleriyle bu hastalığı da yeneceğim. Birlikte iyileşip, birlikte güçleneceğiz" dedi.

NE OLMUŞTU?

Ebru Küçükaydın imzasıyla "haberimizvar.net" sitesinde "Özgür Özel düğümü Şehzadeler'de mi çözüldü?" başlıklı bir yazı yayınlanmış, Özel ile Durbay arasında ilişki yaşandığı iddia edilmişti. İddialar sosyal medyada geniş yankı bulmuş, çok sayıda haber sitesi bu iddiaları haberleştirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri