Sabahattin Çakmakoğlu Ankara'da hayatını kaybetti

Eski İçişleri ve Milli Savunma Bakanı, eski MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu, Ankara'da hayatını kaybetti.

Eski İçişleri ve Milli Savunma Bakanı, eski MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu, 94 yaşında Ankara'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

1930 doğumlu Çakmakoğlu'nun cenazesinin yarın memleketi Kayseri'de öğlen kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Çakmakoğlu için yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli devlet adamlarımızdan İçişleri ve Milli Savunma eski Bakanımız, 23.Dönem MHP Kayseri Milletvekilimiz Sayın Sabahattin Çakmakoğlu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Devletimizin birçok kademesinde çeşitli görevler üstlenerek yüksek bir özveri ile çalışan, önemli ve başarılı hizmetleri bulunan bir değeri kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz.TBMM çatısı altında ve devletimizin çeşitli kademelerinde ülkemiz ve milletimiz adına yürüttüğü takdire şayan çalışmalar her zaman hayırla hatırlanacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Milliyetçi-Ülkücü Harekete ve Türk milletine önemli hizmetleri bulunan, ömrü boyunca ülkemizin güvenliği ve refahı için kıymetli çalışmalar yürüten dava ve devlet adamı kıymetli büyüğümüz Merhum Sabahattin Çakmakoğlu'na Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri