Tanju Özcan Abdüllatif Şener'i rezil etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı canlı yayın programında Abdüllatif Şener'in Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarını sert bir şekilde eleştirdi. Yaptığı yorumlar gündeme bomba gibi düştü.

AK Parti'nin kurucularından ve eski CHP milletvekili olan Abdüllatif Şener, katıldığı canlı yayın programında tartışma konusu olacak açıklamalarda bulundu. CHP'den istifa eden Şener, geçtiğimiz son seçimde Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyledi. "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim. İkinci turda ise geçersiz oy attım." diye konuştu. Bu sözlerin üzerine canlı yayına bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Şener'i bu açıklamalarından dolayı deyim yerindeyse topa tuttu.

PARTİ VARSA BEN VARIM PARTİ YOKSA BEN YOKUM

Özcan: "Ben CHP'den aday olsaydım CHP'ye oy verecektim demeye getirdiniz. CHP'den aday olamadığınız için başkasına oy verdim dediniz. İşte sizin gibiler için biz deriz ki parti varsa ben varım parti yoksa ben yokum." dedi.

KILIÇDAROĞLU SİZİN GİBİ BADEM BIYIKLILARA GÜVENDİ

Özcan: "Ben Kılıçdaroğlu'nu yıllarca bu yüzden eleştirdim. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştı. Bugün benim bütün sorularımın cevaplarını vermiş oldunuz. Teşekkür ediyorum. Size verilecek çok fazla cevabım yok. Çünkü değmezsiniz" şeklinde eleştirdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na "tek adam" eleştirisi: CHP bal gibi tek adam partisi!
Bolu Belediye Başkanı Özcan Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Olmadı kardeşim, halk seni tutmadı, sevmedi...
Abdüllatif Şener kimdir? Abdüllatif Şener ne iş yapıyor? Abdüllatif Şener evli mi? Abdüllatif Şener’in hayatı nedir?

Siyaset Haberleri