Tuğrul Türkeş'in gezi tutukluları ziyaretine MHP'den tepki: Bir sonraki ziyaret Selahattin Demirtaş'a mı?

AK Partili Tuğrul Türkeş'in Gezi tutuklularını ziyaret edeceği haberine, eski partisi MHP'den tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Türkeş'in bu ziyaretiyle ilgili sert eleştirilerde bulundu.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Tuğrul Türkeş'in Gezi tutuklularını ziyaret etme kararını eleştirerek, "Tuğrul Bey'in bir sonraki ziyaretini yapıp yapmayacağı merak konusudur" ifadelerini kullandı. Büyükataman, bu sözleriyle Türkeş'in bir sonraki ziyaretini Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yapabileceğine yönelik bir imada bulundu.

MHP'NİN TEPKİLERİ SÜRÜYOR

Tuğrul Türkeş'in Gezi tutuklularını ziyaret edeceği yönündeki haberler, MHP içinde büyük yankı uyandırdı. Partinin farklı kademelerinden gelen eleştiriler, Türkeş'in bu adımının MHP'nin politikaları ve duruşuyla çeliştiği gerekçesiyle yoğunlaşıyor.
Büyükataman'ın açıklamaları, Türkeş'in ziyareti sonrası nasıl bir tepkiyle karşılaşacağı konusunda soru işaretleri oluşturuyor. MHP, Türkeş'in bu ziyaretinin parti tabanında ve kamuoyunda nasıl bir etki yaratacağını yakından takip ediyor.

Siyasi analistler, Tuğrul Türkeş'in bu ziyaretinin hem AK Parti içinde hem de genel siyasi arenada farklı yankılar uyandırabileceğini belirtiyor. Ziyaretin, AK Parti -MHP ilişkilerinde bir gerilime yol açıp açmayacağı merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri