Ümit Özdağ açıklaması ne zaman? Ümit Özdağ açıklama yaptı mı?

Ümit Özdağ’ın seçimin belki de kaderini değiştirecek açıklaması merakla bekleniyor. Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde görüşen Özdağ’ın açıklamaları merak ediliyor. Ümit Özdağ açıklaması ne zaman? Ümit Özdağ açıklama yaptı mı? soruları merak ediliyor...

Ümit Özdağ açıklaması ne zaman? merak ediliyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bu akşam saatlerinde görüştüğünü söyledi. Seçim gündeminde en çok merak edilen konulardan biri de Ümit Özdağ açıklaması ne zaman? Ümit Özdağ açıklama yaptı mı? soruları yer aldı.

ÜMİT ÖZDAĞ AÇIKLAMASI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde siyasette kazan kaynamaya devam ediyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Özdağ, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde bir araya gelerek, mutabakat metni üzerinde çalıştık. Yarın saat 11.00'de Zafer Partisi Genel Merkezi'nde düzenleyeceğimiz ortak basın toplantısında detayları Büyük Türk Milleti ile paylaşacağız" dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ AÇIKLAMA YAPTI MI?

Merakla beklenen görüşmeden sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Kılıçdaroğlu ile mutabakat metni üzerinde anlaştıklarının sinyallerini verdi. Özdağ açıklamasında "Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde bir araya gelerek, mutabakat metni üzerinde çalıştık. Yarın saat 11.00'de Zafer Partisi Genel Merkezi'nde düzenleyeceğimiz ortak basın toplantısında detayları Büyük Türk Milleti ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 500 bin mülteciyi Suriye'nin kuzeyindeki biriket evlere gönderiyoruz
AK Parti Sözcüsü Çelik: Kılıçdaroğlu, adaylığının ne kadar zeminsiz olduğunu ilan etti

Siyaset Haberleri