Yeniden Refah Partisi 80 adayı daha açıkladı... İşte dikkat çeken yerler

AK Parti adaylarını desteklememe kararı alan Yeniden Refah Partisi (YRP), kendi adaylarını ilan etmeye devam ediyor. Bugün 80 adayını daha ilan eden YRP, 2'si büyükşehir, 9'u il, 69'u ilçe ve belde olmak üzere 80 ismi kamuoyuna ilan etti.

Yerel seçim takvimi ilerledikçe siyasi partilerin aday belirleme süreci de hızlandı. Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere Cumhur İttifakı (AK Parti) adaylarını desteklememe kararı alan Yeniden Refah Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 2'si büyükşehir, 9'u il, 69'u ilçe ve belde olmak üzere 80 belediye başkan adayını daha ilan etti.

YRP'den yapılan açıklamaya göre, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özkurt, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Serdal Bulut oldu.

ANKARA ADAYI 10 ŞUBAT'TA

Yeniden Refah Partisi'nin merakla beklenen Ankara, İstanbul ve İzmir adayları için tarih verildi. Parti merkezinden yapılan açıklamaya göre, Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere geriye kalan büyükşehir adayları 10 Şubat Cumartesi günü Ankara Atatürk Spor Salonu'nda kamuoyu ile paylaşılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri