Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, İstanbul mitinginde konuştu: CHP zihniyetinden, bu millete hayır gelmez"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, son beş yılda İstanbul'da yaşanan gelişmelere değinerek CHP'nin zihniyetini eleştirdi.

Erbakan, İstanbul'un Sultan Fatih'in şehri olduğunu ve İstanbullulara ahlaklı belediyeciliğin yakışacağını vurguladı.

31 Mart seçimlerine ilişkin hedeflerini paylaşan Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin üye sayısının hedeflerinin üzerinde olduğunu ve bu hızla büyüyen bir siyasi parti olduklarını belirtti. Seçimlerde milletin rantçı belediyecilikten ve kibirli yöneticilerden bıktığını söyleyen Erbakan, halkın Yeniden Refah Partisi'ne ilgi gösterdiğini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Erbakan, belediyenin borç batağında olduğunu dile getirdi. Projelerin yarım kaldığını ve belediyenin yüksek borçla mücadele ettiğini belirten Erbakan, ulaşım sorununun çözülmediğini ve kentsel dönüşümün başarısız olduğunu söyledi. Fatih Erbakan hükümete de İsrail ile ticari ilişkileri sürdürüyor olması üzerinden eleştirdi.

Yeniden Refah Partisi İBB Başkan adayı Mehmet Altınöz ise ahlaklı belediyeciliğin önemine vurgu yaparak, rüşvet, rant ve haksızlığın olmadığı bir yönetim anlayışını İstanbul'da hayata geçireceklerini ifade etti. Altınöz, İstanbul'un en güzel memleket olduğunu ve bu şehre hizmet etmenin ibadet olduğunu belirterek, vatandaşların konforunu sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Mitinge katılan çok sayıda partili, Erbakan ve Altınöz'ün konuşmalarını büyük bir ilgiyle takip etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri