Yüksel Arslan'dan CHP'ye "Türk milleti beşten büyüktür" hatırlatması

CHP'ye ve Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen Gazeteci Şaban Sevinç'in paylaştığı '5 CHP'li fotoğrafına' Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'dan manidar bir cevap geldi.

HABER: ZAFER ALTUNTAŞ

Gazeteci Şaban Sevinç katıldığı bir televizyon programında, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı olarak Ekrem İmamoğlu'nun belirlendiğini ve Mansur Yavaş'ın da Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı iddiası üzerine Ankara'da siyaset hareketlendi. Bu iddialar üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Şaban Sevinç'i sert bir dille eleştirerek “Herhalde kendi kendine bir görev üstlendi, partiyi karıştırmak için elinden geleni yapıyor.” dedi.

Bu tartışmalar yaşanırken ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yakınlığı ile bilinen ve yerel seçimlerde Başkan Yavaş'ı desteklemeyen İYİ Parti'den istifa edip yoluna Bağımsız Ankara Milletvekili olarak devam eden Yüksel Arslan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünya beşten büyüktür." sözüne benzer bir açıklama bu sefer Yüksel Arslan'dan geldi.

"TÜRK MİLLETİ BEŞTEN BÜYÜKTÜR"

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Türk milleti beşten büyüktür." hatırlatması yaptı. Arslan, paylaşımında isim vermeden Mansur Yavaş'ın yaptığı çalışmalarla millette umut olduğunu ifade eden şu cümleleri kurdu: "Hayalleri çiğnenmiş, ümitleri kaybolmuş insanlara geçmişimizle ışık olduk."

Millet İttifakı'na da atıfla birleşerek güçlenildiğini, kaygıların giderildiğini hatırlatan Yüksel Arslan, (Mansur Yavaş'ın) kimsenin yok sayılmasına izin verilmeyeceğini ima ederek mesajını şöyle sürdürdü:

"Kaygıları umursanmayan, kenarda kalmaya mecbur bırakılmış, başarısızlığa mahkum edilmiş memleketin gerçek sahipleri bu ışıkla, 'Başarabiliriz!' demeye başladı. Birleştik, güçlendik, kazandık. Bu hikaye; 'bizden' olarak ve 'bizden' kalarak da başarılabileceğinin ispatıydı. Yine öyle olacak! Çünkü milletimizle ayrımız gayrımız yoktur. Türk milleti beşten büyüktür."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri