Zafer Partili Bartu Soral'dan , CHP'li Hikmet Çetin'in o sözlerine sert tepki

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral, Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in "Atatürk bir devrimciydi. Çok büyük işler yaptı ama bazı yanlışları da olmuştu. 1915 Ermeni olaylarında özür dilenebilirdi." sözlerine sert çıktı.

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in Atatürk ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Hikmet Çetin'in bir röportajında kullandığı sözler, Bartu Soral'ı kızdırdı. "Atatürk bir devrimciydi." diyen Hikmet Çetin, konuşmasının devamında "Çok büyük işler yaptı ama bazı yanlışları da olmuştu. Dersim olaylarında öyle mi olmalıydı? Olmayabilirdi. 1915 Ermeni olaylarında özür dilenebilirdi."

"CHP’YE OY VEREN VATANDAŞLARIM, KARIŞMA GEÇİP..."

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in açıklamalarına tepki gösteren Bartu Soral, CHP'li seçmenlere seslenerek şunları kaydetti:

"Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, bir dönem NATO’nun Afganistan özel temsilcisiydi. Hâlâ CHP yönetiminin akıl hocalarındandır… CHP’ye oy veren vatandaşlarım, elbette nereye oy vereceğinize siz karar verirsiniz. Ama karşıma geçip Atatürk’ün partisine oy veriyoruz demeyin. Ne benim aklımla alay edin, ne kendinizi alay edilir duruma sokun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri