Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tuncer gözaltına alındı

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tuncer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndaki usulsüzlükleri ifşa eden sosyal medya paylaşımları sonrası gözaltına alındı.

Polis ekipleri tarafından evinden alınan Tuncer, ifade vermek üzere emniyete götürüldü.

GÖZALTI VE AÇIKLAMALAR

Tuncer, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Gözaltına alınma sürecini değerlendiren Tuncer, "Bizi korkutamayacaksınız. Susturamayacaksınız. Hukuk iktidarların fahişesi değildir," diyerek tepkisini dile getirdi. Aile Bakanlığı’ndaki usulsüzlükleri gündeme getiren bir paylaşım yaptığını belirten Tuncer, bu paylaşımda çocuk yurtlarındaki şiddet, il müdürlerinin usulsüzlükleri ve tarikatçı yapılanmalara dikkat çektiğini ifade etti.

DESTEK GÖSTERİSİ

Serbest bırakılmasının ardından Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve diğer parti üyeleri, Tuncer'e destek vermek üzere polis merkezi önünde toplandı. Parti tarafından yapılan resmi açıklamada, Tuncer'in Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Konya İl Müdürü hakkında kamuoyuna bilgi verdiği için gözaltına alındığı belirtildi.

Sevdagül Tuncer'in gözaltı süreci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndaki usulsüzlüklere dair iddiaların ve bu iddialara yönelik tepkilerin arttığı bir dönemde gerçekleşti. Tuncer, bu tür yolsuzlukların ortaya çıkarılması konusunda kararlı bir duruş sergileyeceğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri