A Milli takım teknik direktörlüğü için sürpriz iddia: Löw yalnız gelmeyecek!

TFF, Stefan Kuntz'la yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerden çıkan Kuntz, görevden alındı haberlerini yalanlayan TFF, bir yandan Kuntz ile bir yandan da alternatif isimlerle konuşuyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Kuntz sonrası düşündüğü isim bir başka Alman çalıştırıcı Joachim Löw. Çok uzun yıllar Almanya Milli takımını çalıştıran Löw, Türkiye’ye yabancı değil.

LÖW VE MESUT ÖZİL MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GEÇİYOR

Adanaspor ve Fenerbahçe’nin teknik direktörlüğünü yapan Joachim Löw ismi A Milli futbol takımımız için sık sık anılmaya başlandı. İngiliz Gazetesi Daily Mail’e göre Alman eski futbolcu Mesut Özil de Joachim Löw’ün ekibinde yer alacak. Daily Mail, konuyla ilgili haberinde TFF’nin Joachim Löw'ü takımın başına geçireceği ve yanında Mesut Özil'i de getireceğini belirtti. Gazeteye göre Mesut Özil, Türk Milli Takımı Genel Menajeri olarak, Joachim Löw ise A Milli Takım teknik direktörü olarak düşünülüyor.

2021'DEN BERİ TAKIM ÇALIŞTIRMIYOR

Geçtiğimiz sezon Başakşehir forma giyen ve futbolu Türkiye'de bırakan Mesut, herhangi bir takımla da anlaşmamıştı. J. Löw ise 31 Temmuz 2021'de Almanya Milli Takımı'ndan ayrılmıştı ve o zamandan beri takım çalıştırmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri