ABB FOMGET ve A Milli Takım'ın kalecisi Selda Akgöz, idollerinin yolunda!

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın ve ABB FOMGET Kadın Futbol Takımı'nın başarılı kalecisi Selda Akgöz, yaklaşan maçlar öncesinde performansını ve izlediği oyuncuları değerlendirdi ve kendi futbol kariyerine örnek aldığı isimlerden bahsetti.

Milli Takımın ve ABB FOMGET'in file bekçisi Selda Akgöz, kendi futbol kariyerine örnek aldığı isimlerden bahsederken, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ve milli takımımızın file bekçisi Uğurcan Çakır'ı örnek gösterdi. Akgöz, bu iki kaleciyi izlemeyi sevdiğini ve onları beğenerek takip ettiğini dile getirdi.

Milli takımın UEFA Uluslar C Ligi'nden B Ligi'ne yükselmesini garantilediği maçlara odaklanan Akgöz, takımın hedeflerine odaklandıklarını ve özellikle gol yemeden maçları tamamlama hedeflerinin olduğunu vurguladı. Yapılan hazırlıkların ve oynanan maçların oldukça iyi geçtiğini belirten deneyimli kaleci, kalan iki maçlarını da gol yemeden ve namağlup tamamlamayı istediklerini ifade etti.

Akgöz, 5 Aralık'ta Mersin'de oynayacakları Gürcistan maçının büyük önem taşıdığını ve taraftar desteğinin bu maçlar için oldukça kritik olduğunu vurguladı. Özellikle Elazığ ve Çorum'daki maçlarda aldıkları taraftar desteğinin takıma büyük moral verdiğini ve bu desteğin devamını arzuladıklarını belirtti. Taraftarların motivasyonlarına büyük katkı sağladığını dile getiren Akgöz, umutlarını taraftarların coşkusuyla daha da yükseltmeyi hedeflediklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri