Abdullah Avcı: İki maçı gol yemeden kazanmak önemliydi

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Trabzonspor, sahasında Ruzomberok'u 1-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Ruzomberok Teknik Direktörü Ondrej Smetana açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Abdullah Avcı, Trabzonspor'un Süper Lig'e çıkmasının 50. yılının kutlandığını hatırlatarak, "Böyle büyük bir camianın bir parçası olmak beni son derece mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Geçmişin hatıralarını yaşarken, bu tarihe yeni hikayeler eklemek en büyük arzumuz" dedi.

İlk maçı 2-0 kazandıklarını belirten Avcı, "Doğru zamanda golü bulduk ve iki maçı da gol yemeden kazanmak çok önemliydi" şeklinde konuştu. Taraftarların yeni transferlerle birlikte harika bir destek verdiklerini ifade eden Avcı, "Yeni oyuncularımız doğru performanslar sergiliyor. Eksiklerin tamamlanmasıyla daha hızlı ve agresif bir takım olacağız" dedi. Turu geçmenin önemine değinen Avcı, "Bir sonraki tur için en iyi şekilde hazırlanacağız ve başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Ruzomberok Teknik Direktörü Ondrej Smetana, Trabzonspor ile eşleşmelerinin zor bir rakiple eşleşmek anlamına geldiğini ifade ederek, "Daha kolay bir rakip isterdim. Trabzonspor hakkında fazla bilgimiz yoktu. İlk maçtan sonra çok gol kaçırdık ve ikinci maç için umutlarımız azalmıştı" dedi.

Smetana, Trabzonspor'un büyük bir takım olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un organizasyonu ve bütçesi bizim takımımızdan çok farklı. Buna rağmen kafa kafaya oynadık. Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde ilerleyeceğini düşünüyorum" dedi. Hajduk Split eşleşmesi için hazırlıklara dinlenmenin ardından başlayacaklarını ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri