Abdullah Avcı: Kupa kaldırmayı çok istiyorduk, olmadı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş, Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, takımının mağlubiyetinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Avcı, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ı tebrik ederek sözlerine başladı. "Maç dengeli başladı. 13. dakikada öne geçtik. Ancak 20. dakikadan sonra Beşiktaş oyunun kontrolünü ele aldı ya da biz kontrolü kaybettik. Rakibimize fazla alan bıraktık ve topu kaybettiğimiz anlarda onların oyun kurmasına izin verdik," dedi.

Maçın ilk yarısını değerlendiren Avcı, "İlk yarıyı 1-0 önde tamamlarsak oyuna daha fazla müdahale edebilirdik," diye ekledi. İkinci yarının başında yedikleri golle geriye düştüklerini belirten Avcı, "Skoru 2-2'ye getirmeyi başardık ve öne geçmek için fırsatlar yakaladık. Ancak bir hata yaptık ve rakip bunu değerlendirerek galip geldi," ifadelerini kullandı.

Takımının taraftarlarının desteğine değinen Avcı, "Taraftarımız buraya geldi ve kupayı kazanmayı çok istiyorduk. Maalesef başaramadık ama güzel bir final oldu. Festival havasında geçti ve örnek bir kupa finali oldu," dedi.

Abdullah Avcı, takımının geleceği hakkında da konuştu. "Finalleri oynamak kolay değil. Bu tür maçlar oyuncularımız için önemli bir deneyim. Trabzonspor büyük bir kulüp ve biz bu kulübü sürdürülebilir bir şekilde yarışmacı kılmak için çalışıyoruz," diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri