Abdullah Avcı: Talihsiz bir maç yaşadık

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımın istikrarlı bir performans sergilemeye çalıştıklarını ancak talihsiz bir maç yaşadıklarını dile getirdi.

Avcı, Alanya Oba Stadı'ndaki basın toplantısında rakipleri karşısında organize bir takım olduğunu belirtti. Topun kontrolünün kendilerinde ve rakipte olduğu durumları çalıştıklarını ifade eden Avcı, "Oyun istediğimiz gibi başladı ancak ilk pozisyonlarımızda golü bulamadık. Rakip, ilk ataklarında golü buldu ve ardından ender rastlanacak bir şekilde ikinci golü yedik." dedi.

İlk yarıda istatistiklerde üstün olduklarını ancak sonuçta geri kaldıklarını belirten Avcı, "Topa sahip olma oranımız yüksekti, ancak skora yansıtamadık. Oyunun içinde kalmak ve sonuna kadar savaşmak gerekiyordu. İkinci yarıda zaman zaman oyundan düştük ve rakibe geçişler verdik. Üçüncü gol VAR'dan geldi. Maç içinde şanssız anlar yaşadık ancak yapacak bir şey yok." şeklinde konuştu.

Avcı, bundan sonra da güçlü performanslarını sürdüreceklerini ve dalgalanmaların normal olduğunu vurgulayarak, "Bu maçtan olumlu ve olumsuz dersler çıkararak çalışmalara devam edeceğiz. Lig ve Türkiye Kupası hedeflerimiz aynı şekilde devam ediyor." dedi.

Paul Onuachu'nun yokluğunun hissedilip hissedilmediğiyle ilgili soruya Avcı, "Uzun zamandır Onuachu yok. Bugün itibarıyla kendimizi skora bağlayacak bir performans sergilemedik. Lig ve kupada hedeflerimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde yanıtladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri