Abdullah Avcı, taraftardan destek istedi

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, zorlu bir dönemden geçtiklerini ifade ederek, taraftarların desteğiyle bu zorlukları aşacaklarına inancını dile getirdi.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında evinde Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olan Trabzonspor'un teknik direktörü, son üç maçlarını kaybettiklerini belirtti. Avcı, maçın ilk yarısında farkı daha da açabileceklerini ancak bir türlü istedikleri skoru elde edemediklerini söyledi.

Oyunun içinde yaşanan kritik anlara dikkat çeken Abdullah Avcı, özellikle ilk golde tartışmalı bir durum yaşandığını, ancak bu tür sıkıntıların geçiş dönemlerine özgü olduğunu ifade etti. Geçiş dönemlerinin her zaman sancılı olduğunu ve bu süreçte inişlerin yaşanabileceğini belirten Avcı, son üç maçtaki kayıpların bu geçiş döneminin doğal bir parçası olduğunu vurguladı.

Kağıt üzerinde hâlâ 3. sırada olduklarını hatırlatan Avcı, maçın devre arasında durumu 3-1 olarak düşünseler de oyunun içindeki dinamiklerin farklı olduğunu dile getirdi. Abdullah Avcı, taraftardan özür dileyerek, bu tür süreçlerin Türk futbolunda her takımın yaşadığı normal aşamalardan biri olduğunu belirtti. Geçiş dönemlerinin destek ve organizasyonla aşılacağını ifade eden Avcı, pes etmemenin ve taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, bu süreci birlikte atlatmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca, takımın kaybedilen oyuncuların geri dönmesinin beklenmesine ihtiyaçları olduğunu da ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri