Acun Ilıcalı: “Gariplikleri TFF ile paylaşıp, videoları onlara ileteceğiz”

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Antalyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarda, Türkiye futbolundaki bazı "gariplikler"e dikkat çekerek, federasyona güvendiklerini ancak bu gariplikleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile paylaşacaklarını ifade etti.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmesinin ardından konuşan Ilıcalı, yaşanan bazı tartışmalı pozisyonlara değindi.

Ilıcalı, maç sırasında yaşanan sıcak hava koşullarına rağmen alınan galibiyetten dolayı memnuniyetini dile getirirken, Türkiye'deki bazı garip olaylara da dikkat çekti. Özellikle hakem kararları ve VAR incelemeleri konusuna değinerek, "Net bir penaltı pozisyonunun verilmemesi, hatta incelenmemesi garip" ifadesini kullandı. VAR incelemelerindeki süre farkına vurgu yaparak, bazı kararların çok kısa süre içinde verildiğini, bazılarının ise uzun süre incelendiğini belirtti.

Ilıcalı, iki gün içerisinde bu konularla ilgili daha kapsamlı bir açıklama yapacaklarını ve Fenerbahçe'nin bu süreçte hedeflerine ulaşmasını engellemeye çalışanların başarılı olamayacağını da ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri