Adanaspor'un üzerindeki kara bulutlar azalmıyor: Adanaspor'da Kulüp Başkanı Asil Bostancı istifa etti

Adanaspor Kulübü Başkanı Asil Bostancı, sağlık ve ailevi sebepler nedeniyle görevinden istifa ettiğini yazılı bir açıklamayla duyurdu. Kulübün resmi X (eski Twitter) hesabından Bostancı imzasıyla paylaşılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Onurla yürütmekte olduğum Adanaspor Başkanlığı görevimden sağlık ve ailevi sebepler nedeniyle ayrılmak zorunda olduğumu üzülerek açıklıyorum. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm Adanaspor A.Ş. camiasına görev sürem boyunca bana sağladıkları destek ve gösterdikleri anlayış için sonsuz teşekkürlerimi sunarım."

Bu istifa haberi, Adanaspor camiasında üzüntüyle karşılanırken, Bostancı'ya veda mesajları ve teşekkür dilekleri iletildi.

Adanaspor, bu sezona Teknik Direktör Sol Bamba ile başlamış ancak Bamba'nın ani ölümü kulüpte şok etkisi yaratmıştı. Geçici olarak yardımcı antrenör Francis Ciccolini ile yola devam eden Adanaspor, sonrasında Kemal Kılıç'ı takımın başına getirmişti. Geride kalan 7 maçta, Adanaspor 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 5 puan toplamış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri