Amatör futbol maçı boks maçına döndü: 16 kırmızı kart

Tekirdağ'da Bölgesel Amatör Lig'de oynanan play-out maçı, beklenmedik bir şekilde şiddet sahnesine dönüştü.

Tekirdağ 100. Yıl ve Sarayspor 1953 arasındaki mücadelede, son dakikalarda yaşanan gerilim dolu anlar tribünleri ve sahayı kaosa sürükledi.

Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmada, Sarayspor 1953 rakibine karşı üstün durumdayken, iki takımın futbolcuları arasında aniden patlak veren kavga, maçın seyrini tamamen değiştirdi. Yumruk yumruğa geçen mücadele, yedek futbolcuların da dahil olduğu bir karmaşaya dönüştü.

Polis ekipleri, sahaya inerek futbolcuları ayırmaya çalıştı ancak kavgayı kontrol altına almak oldukça zordu. Araya girmeye çalışan polis memurları bile zaman zaman kavganın içinde yer aldı. Maç boyunca yaşanan gerginlik ve gerilim atmosferi, tribünlerde de yansıma buldu ve olaylar sebebiyle müdahale etmek zorunda kaldı.

Şiddetin had safhaya ulaştığı bu maçta, futbolculara toplamda tam 16 kırmızı kart çıkarıldı. Ancak polisin müdahalesiyle dahi olaylar kontrol altına alınamadı ve karşılaşma tamamlanamadı. Kavga sonucunda birkaç futbolcunun hafif yaralandığı bildirilirken, maçın tamamlanması için yeni bir tarih belirlenmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri