Ankara futbolunda haftanın panoraması

Ankara futbolunda derbili haftanın kazananı Keçiörengücü oldu. İstikrarsız sonuçlar ise devam etti.

Ankara futbolunda bu hafta derbi heyecanı vardı. Eryaman Stadı'danki mücadeleyi Keçiörengücü kazanırken diğer liglerde ise istikrarsız sonuçlar devam etti.

1.LİG'DE TEK KAZANAN VAR

Derbi haftası sebebiyle Gençlerbirliği, Keçiörengücü'nü ağırlad. Mame Diouf'un 43.dakikada attığı golle Keçiörengücü maçı 1-0 kazandı.

Gençlerbirliği'nin serisi son bulurken Keçiörengücü 12 puana yükseldi, Gençlerbirliği ise 11 puanda kaldı.

Ankaragücü ise kötü futboluna devam etti. Bandırmaspor deplasmanında başkent ekibi 2-0 mağlup oldu. Hoca değişiminin de çare olmadığı Ankaragücü'nde taraftar tepkisi sürüyor.

2.LİG'DE KAZANAN YOK

2.Lig'deki iki temsilciden Ankara Demirspor , Yeni Mersin İY ile 0-0 berabere kaldı.

Sincan Belediye Ankaraspor ise deplasmanda 01 Adana FK'ya 5-0 yenilerek adeta dağıldı. 5 maç sonunda Sincan Belediye Ankaraspor'un henüz galibiyeti yok, puanı ise 1!

3.LİG'DE NAMAĞLUP HAFTA

3.Lig'deki dört temsilci ise kaybetmeden haftayı tamamladı. Polatlı 1926 Spor evinde Mardin 1969 ile 1-1 berabere kaldı.

Etimesgut Belediyespor ise Muğlaspor'la deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Aynı grupta yer alan Türk Metal 1963 ise evinde İnegöl Kafkas Spor'u 2-0 yendi.

Çankaya FK da haftayı galibiyetle kapattı. Çankaya FK evinde 10 Numara Sportif Efeler 09 Spor Kulübü'nü 2-1 yenmeyi başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri