Ankara futbolunda milli ara raporu

İkinci milli araya girilirken işler Ankara futbolunda hiç de iyi gitmiyor. Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin kan kaybettiği dönemde Keçiörengücü öne çıktı.

HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Tüm takımların milli araya moralli girme isteği haberlerin değişilmez klişelerinden olsa da bu her zaman mümkün olmuyor.

Ankara takımları da bu hafta hiç de iyi sınavlar vermedi. Bu kötü sınav bu hafta ile de sınırlı kalmadı.İki milli arasında takımlarımız adeta eridi.

Ankaragücü bir önceki milli aradan bu yana dört maça çıktı. Ankaragücü bu dört maçtan sadece 4 puan toplayabildi. Adanaspor'la evinde berabere kalan Sakaryaspor'u evinde yenen Ankaragücü deplasamnda direkt rakipleri Bandırmaspor ve Karagümrük'e mağlup oldu.

Gençlerbirliği de bir önceki aranın ardından 4 maça çıktı ve 6 puan aldı.

Pendikspor ve Erzurumspor'u yenen kırmızı karalar Keçiörengücü ve Manisa FK'ya 1-0 mağlup oldu. Bu dört maç da 1-0'la tamamlandı.

Keçiörengücü ise bu süreci namağlup geçirdi.4 maça çıkan Keçiörengücü 8 puan topladı. Adanaspor ve Pendikspor ile berabere kalan ekip Iğdır FK ve Gençlerbirliği'ni mağlup etmeyi başardı. Bu süreci en iyi geçiren takım Keçiörengücü oldu.

İki milli ara arasında alınan puanlar:

Keçiörengücü: 8

Gençlerbirliği: 6

Ankaragücü: 4

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri